Microfleece Plus

De Microfleece stofzuigerzakken bestaan uit meerdere lagen synthetisch fleece met een speciale microfiber vezelstructuur. Ze zijn hygiënisch en milieuvriendelijk.

Optimale zuigkracht

Het stof wordt geabsorbeerd in de vezels, zonder dat de poriën verstopt raken. Hierdoor wordt voorkomen dat de zuigkracht van uw stofzuiger verminderd. Daarnaast vangt Microfleece Plus 50% meer stof op dan traditionele papieren stofzuigerzakken en gaat daardoor langer mee.

Hygiënische filtratie

Het fleece materiaal, met een speciale vezelstructuur, filtert, door de unieke combinatie van verschillende lagen, aanzienlijk meer fijne stofdeeltjes en houdt allergeen fijnstof in de vorm van pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacteriën veilig in de zak. De filtragegraad van Microfleece is maar liefst 99,5%, ideaal voor mensen met een allergie!

Hygiënische afsluiting

De meeste Microfleece Plus stofzuigerzakken zijn voorzien van een hygiëne afsluiting. Deze zorgt ervoor dat opgezogen stof niet ontsnapt bij het vervangen en weggooien van de zak.

Gecertificeerde kwaliteit

De kwaliteit van de Microfleece Plus stofzuigerzakken is gecontroleerd door het onafhankelijke testinstituut TÜV. De zakken hebben een gecertificeerde kwaliteit voor ontwikkeling en productie volgens DIN EN ISO 9001 norm.